BEAUTY

New nails made by Studiob

16 augusti, 2016

Men gud vad det kommer en massa beautyinlägg, haha!! Känns som att det är det enda jag gjort sedan jag kom hem från semestern!

Igår var jag hos finaste Elin på StudioB och fixade mina naglar och sommarfavoriten franskombré är tillbaka en sista gång innan jag lämnar sommaren efter mig, för visst har det blivit galet kallt?! Eller är det bara jag som vant mig vid 40 graders värme, haha!!

Hur som så blev jag lika nöjd som vanligt och vi satte även ett pat stenar på ringfingert som dekoration  och de spetsiga naglarna är nu utbytta till ballerinas igen :)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Loppis Med Lyx 4:e September i Baltiska Hallen | Confessions of a Shopaholic | Vicktoria Murawska 16 augusti, 2016 at 23:33

    […] då är det åter dags för nästa Loppis Med Lyx för oss. Den 4:e September anordnar jag och Emelie åter igen vår populära lyxloppis i Baltiska Hallen här i Malmö. Nya företag på plats, 80 nya […]

  • Leave a Reply