A HEALTHY ME

GO VEGAN -AT LEAST FOR A LUNCH!

13 juni, 2017

Jag och Winston tog oss en tur ut vid lunch för att testa ett nytt ställe -Juicebar Truth Health Spirit som ligger här vid oss i Slottstaden, eller ja nytt för mig iallafall. Stället hade funnits i 1,5 år och föll oss precis i smaken.

Vi käkade lunchbuffé som var växtbaserad, drack färskpressadjuice och frossade i raw food, precis så som jag gillar det! Jag har ju varit vegetarian sedan att par år tillbaka nu och ångar inte det beslutet en dag, bästa jag gjort när det kommer till den biten!

Det är inte så svårt som man kan tro att bli vegetarian, jag hade målat upp en bild i många år att det skulle bli så så så svårt, men när jag väl tog beslutet så var det inte alls så som jag förväntade mig det. Det finns riktigt bra utbud i matbutiker och sakta men säkert dyker både restauranger och fik upp som serverar riktigt bra vegetarisk/vegansk mat.

Riktigt grymt att jag bor nära Malmös bästa ställe när det kommer till växtbaserad mat :)img_4421.jpg

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply