WINSTON

NU FÖRÄNDRADES ALLT

13 juni, 2017

Godmorgon, hoppas ni mår bra!

Själv ligger jag i sängen med mitt morgonkaffe, Simon flög tidigt imorse till Zürich, Dexter och hans kompis som sov här har gått iväg till skolan, nedanvåningen städad och jag och Winston hänger kvar hemma.

Idag är det snarare höst än sommarväder så jag köp ner under täcket igen och jobbar en stund innan vi kör igång dagen ordentligt.

Igår skrev jag att Winston skulle inskolas på torsdag och att vår tid hemma nästan var slut, jo så var det ju igår, idag har allt förändrats..

Den förskola som Winston skulle börja på nu på torsdag var inte vårt förstahandsval och inte en förskola som jag långsiktigt såg att Winston skulle gå på, men då situationen är som den är i Malmö så tackade vi ja till platsen, det var en bra förskola etc. men dock inte den vi ville ha så jag satte upp oss för omplacering direkt.

Men så fick jag ett mail att han äntligen hade fått en plats på förskolan här i parken där vi bor i augusti, vi blev så glada och självklart så tackade vi ja till den nya platsen.

Att skola in honom på en plats som han ska ha i 1 månad innan semestern kändes inte aktuellt, så nu börjar Winston på den nya förskolan när vi kommer hem från vår semester i slutet på augusti.

Det ska bli så mysigt med ett riktigt långt sommarlov, Dexter slutar på fredag och ja, Winston han började sitt sommarlov i julas typ, haha 😉

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply