VLOGG

LÅT BARNEN FÅ VARA BARN

16 juni, 2017

Jag hoppas att ni förstår och respekterar vårt val att inte våra barn frontar vår youtube kanal fast än det är en familjekanal, de är en del av vardagen, men inte mer än så på sociala medier. Jag vet att det kan vara tråkigt och man kan bli nyfiken, då vi är väldigt restriktiva med vad vi delar med oss om barnen.

Barnen är en stor del av kanalen & bloggen på vårt vis och syns ofta, men det är viktigt för oss att de inte ska behöva leva ett liv JAG (detta är ju faktiskt MITT jobb) valt, de ska själv få avgöra när de är äldre om de vill vara mer delaktiga eller starta egna sociala medie kanaler, de är inte tillräckligt gamla än för det enligt oss!
Hoppas ni förstår att vi bara älskar våra barn och vill dom det bästa, de ska inte behöva växa in i roller som inte är ”naturliga” för dem i vardagen, nätet ska man ha stor respekt för samtidigt som det är världens roligaste ”lekplats”.
Våra barn är inga reklampelare som ska exponeras dagligen i alla sociala medie kanaler med en massa ”uppdrag” som jag har valt åt dem, självklart finns de med som en naturlig del i vardagen och följer ibland med på event och annat roligt!

Detta är självklart upp till varje förälder att avgöra vad som är rimligt för dem och deras familj, detta är bara vårt val!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply