LIFE

Jag är rädd för att hamna där igen..

19 juni, 2017

Underbara helg, du försvann alldeles för snabbt!

Denna helgen har vi lagt all fokus på familjen, vi har myst, varit på äventyr och på ett så häftigt ställe i Danmark med barnen igår. Mer om allt vi hittat på i veckan, för i helgen låg noll fokus på att uppdatera bloggen och youtube, vi passade på att bara ha så kul som vi kunde.

Men även njutit av lugnet, i  lördags åkte vi ner till Skanör för att titta på solnedgången, träna yoga och plåta lite yogablilder! Det har varit en helt underbar helg med andra ord. Idag är det tillbaka till verkligheten, eller ja inte riktigt jag har två barn här hemma som håller sommarlov i 9 veckor så det blir lite halvfart för mig på jobbet!

Men jag försöker uppdatera så gott jag kan ändå, minst ett inlägg om dagen tills Winston börjar förskolan (mitten av augusti), sedan är vi tillbaka på minst 3 inlägg igen, hoppas ni förstår mig att jag inte hinner med att jobba heltid med alla mina kanaler. Jag är rädd för att hamna i en depression igen med en massa panikångest, så jag lyssnar och tar in kroppens signaler för att inte behöva backa bandet till förra året när det helt enkelt blev för mycket för mig, förra året tog jag mig igenom den värsta perioden av ångest i mitt liv, dit vill jag aldrig mer hamna igen..

Hur som så kör vi igång en ny grym vecka som är fylld med en massa kul, vi ska på event, invigningar och annat kul i veckan utöver lekplatshäng, strand (?!) och parkhäng!

Tänkte jag skulle visa er en av mina favorit bilder från i lördagskväll, magisk, yoga är min stora passion i livet!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply