LIFE

DET ÄR MÄKTIGT

8 augusti, 2017

Att hyra lägenhet är så sjukt smidigt när man är på semester, vi körde på en favorit i repris och bokade genom Interhome. Det är skönt att veta att allt fungerar när man är iväg, att nycklar är smidigt att hämta och att standarden lever upp till förväntningarna etc.

Vi har verkligen haft grymma dagar i St Moritz, Alperna är verkligen magiska sommartid. Det är första gången jag upplevt och semestrat i Alperna sommartid och det kommer jag absolut göra om. Det är få saker som slår den natur som finns här, jag vet att det låter klyschigt men man känner sig verkligen ett med naturen här och jag har aldrig riktigt upplevt hur mäktig naturen kan vara på så nära håll.

Barnen har också varit mäkta imponerade av allt som finns här, det är kul att kunna visa dom alla delar av världen och inte bara ligga vid en pool på hotellet (vilket såklart också behövs).

Utöver naturen så finns det mängder med aktiviteter att göra i St Moritz, man kan cykla i bergen, besöka glaciärer, klättra, vindsurfa och vid dåligt väder så finns här ett riktig bra badhus som också har en spa del.

Idag ska vi åka vidare, så det är dags att packa!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply