LIFE

BOR PÅ 1000 METERS HÖJD

9 augusti, 2017

Framme i vackra Österike, närmare bestämt i Matrei Osttirol och på det så fina & mysiga hotellet Goldried. Hotellet ligger på 1 000 meters höjd med panoramautsikt över bergen och byn Matrei in Osttirol.

Vi checkade in igårkväll i en rymlig lägenhet med två badrum, bastu på rummet, bra och stora ytor samt separata sovrum för barnen och oss. Jag ska visa er mer sen och jag tänkte även göra en film till youtube kanalen så ni kan kika in till oss här :) Så mycket enklare att visa på film vad här finns osv, tycker det är värt att visa er ordentligt då hotellet är riktigt bra för oss med kids och ligger så fint här i Österrike både för skidsäsongen och under sommarhalvåret.

Idag har vi varit uppe på ett berg och varit över 2400 meter upp, det var faktiskt lite läskigt för mig som har lite svårt för höjder, men barnen och Simon tyckte det var sjukt roligt. Det var magiskt fint, ta mig inte fel, men när vi var ute och gick på vissa ställen så dunkade hjärtat lite extra.

Nu ska vi strax ner till hotellets restaurang och äta middag innan det blir en tidig kväll med Game of Thrones :)

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply