LIFE

MILANO

10 augusti, 2017

Ett besök i en av mina favorit städer att shoppa i blev det också härom dagen, Milano!

Älskar verkligen Milano och speciellt ett ställe som heter Naviglio, jag älskar känslan där och människorna som hänger där. Men såklart var vi runt överallt, vi passade även på att plåta lite och vi lunchade vid Galleria Vittorio Emanuele vid Piazza del Doumo.

Förra året hyrde vi en lägenhet i Milano en hel vecka, men det är faktiskt lite väl mycket med en vecka i Milano. Lagom i 3 dagar eller för oss som bara skulle shoppa så fungerar en dag när man sett allt och hittar bra till de butiker man vill till.

Kvällen spenderade vi på Naviglio och bara njöt av omgivningen, åt italiensk glass (ett måste i Italien), skulle jag flytta till Milano så hade jag verkligen velat bo där, så jag!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply