LIFE

DET GÅR GALET BRA!!

11 augusti, 2017

OMG vilken höst jag har framför mig, så mycket som händer och så mycket resande, jag sitter här på hotellet och försöker strukturera upp hösten medan regnet som också hittat hit smattrar på rutorna.. Det är så kul när ens arbete ger resultat och det ska bli så mycket enklare att leverera ännu bättre när jag faktiskt kan ha normala arbetsdagar när min mini börjar på förskola igen.

Då ska jag köra så det ryker och målen är satta högre än någonsin, jag vet att det är lite ofint att skriva om att det går bra osv men för mig är det viktigt att skriva om allt, även när det går riktigt bra!!

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jannice 11 augusti, 2017 at 13:08

    Så roligt att höra!! :)

    • Reply emeliewalles 3 september, 2017 at 21:37

      <3 <3 <3

    Leave a Reply