LIFE

MIN RÄDDARE I NÖDEN

9 september, 2017

Jag är bra på väldigt mycket om jag får säga det själv 😉 Men när det kommer till riktigt avancerad teknik så är jag totalt hjärndöd. Jag kan fixa mycket med min blogg etc men att fixa så att alla mina mailadresser kommer till min mailhanterare är rena rama kinesiskan, det är för mycket koder och skit för att jag ska fixa det eller ens vilja sätta mig in i det.

Så jag fick tipset om att man kunde ringa hem en tekniker som fixade alla dessa ”vardagsproblem” som gör att man får på tok för många gråahår och jag vet inte hur många gånger jag velat kasta datorn i väggen.. Men ja, så kom Teknikteamet in i mitt liv och räddade mig :)

De är ett företag som jobbar med de problemen som uppstår i ens vardag, allt ifrån mail som inte fungerar till hur man programmerar TV-kanalerna. Allt görs på plats hemma hos dig, allt för att det ska vara så smidigt som möjligt. Dessutom är det ofta i hemmet felet uppstår, alla har vi lämnat in saker och fått tillbaka det med svaret att ”det är inget fel” bara för att komma hem och upptäcka att exakt samma fel finns kvar. Genom att vi felsöker på plats så ser vi direkt om det fungerar som det är tänkt och kan ge förslag på förbättringar.

Då jobbet utförs i hemmet finns möjlighet att nyttja RUT-avdraget vilket gör att du som kund enbart betalar 50% av kostnaden, YEY!!c852c7c9-9133-4269-9c9a-590441e7c947.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply