LIFE

REKLAM -ATT VÅGA MISSLYCKAS!

11 september, 2017

Detta inlägget är ett reklam, fast med personliga åsikter och referenser från mig.

Låt oss prata om detta att misslyckas, något som vi alla är så rädda för, något som gör att vi ofta inte vågar göra allt vi drömmer om. Att misslyckas är så negativt laddat, iallafall för många.

För mig var det också så en gång i tiden, bara för fem år sedan var jag livrädd för att misslyckas, inte bara för min egen skull utan även livrädd för vad andra skulle tro och tycka om jag misslyckades..

Det är ingen skön känsla att tacka nej till något för att man inte tror på sig själv, att våga är ju faktiskt en styrka och med den styrkan så kommer misslyckanden och misslyckanden är ju faktisk bara ett kvitto på att du försökt, försökt att uppnå något du drömt om eller varit nyfiken på. Så att misslyckas är ju ett bevis på att du är stark, när jag började tänka så ändrades mycket i mitt liv.

Jag började tex att blogga och vågade satsa på det jag ville, vad skulle kunna gå fel? Jo jag kunde misslyckas med bloggen, det är ju alltid en risk man tar när man vågar sig på ny mark, men om man inte vågar kan man inte vinna och tänk om jag inte vågade börja blogga.. Undra hur mitt liv hade sett ut idag då? Bloggen öppnade mycket dörrar och idag lever jag min dröm, allt för att jag vågade och accepterade att våga misslyckas.

Always nya kampanj Keep Going #LikeAGirl uppmuntrar tjejer till att våga testa nya saker och känna att det är okej att ha misslyckats.

Always – globalt ledande inom mensskydd – vill stoppa tjejers bristande självförtroende genom att ändra på hur tjejer uppfattar motgångar. Keep Going #LikeAGirl uppmuntrar tjejer till att göra misslyckande till en del av att bygga självförtroende, den personliga utvecklingen och lärande.

Se deras inspirerande film här, jag älskar reklamfilmer som dessa, reklamfilmer som stärker och inspirerar oss, heja Always!


 

/Detta är reklam

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply