LIFE

VILKEN MYSIG START

11 september, 2017

Godmorgon måndag, vi säger godmorgon lite senare än vanligt idag, för denna veckan börjar jag med en ledig dag tillsammans med Winston. Absolut bästa tänkbara start :)

Förskolan har stängt idag så jag och Winston har myst i sängen hela morgonen och nu har vi precis ätit frukost framför tv:n i vardagsrummet.

Är det inte sjukt att man saknar dessa morgnar när man inte har dom varje dag längre, innan W började på förskolan så blev det för mycket i slutet, min hjärna blev helt sönderstressad av att jag inte kunde hinna med mitt jobb.. Men nu när jag har läget under kontroll igen så bara ÄLSKAR jag dessa dagar när det bara är jag och Winston!

Vi ska mysa hela dagen, städerskan är här och fixar, så skönt!  Sedan har vi ett möte här hemma med Magicsteps för att göra beställningar inför hösten, så det kommer bli en superdag känner jag :)

a059c66a-1b75-4164-9954-648f6f331d28.jpg

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply