LIFE

JAG ÄR SÅ PEPPAD, SIKTA MOT STJÄRNORNA!

12 september, 2017

Solen skiner och det stämmer bra överens med mitt humör, bra jobbat vädret 😉 Det är så galet skönt att allt börjar landa och allt börjar få en struktur, det går väldigt bra just nu, hårt jobb lönar sig alltid, eller hur?

Det var stressigt och väldigt mycket första veckorna, men för att få allt under kontroll så är det mycket som ska till! Jag kan ju detta på mina tio fingrar nu, och det är bara bollarna som ska i rullning för att kicka igång allt och där är vi nu, skönt!

Nu är jag redo för att utvecklas lite till, ni vet ju hur jag är, jag står aldrig stilla på ett ställe, driver alltid fram och när någon frågar mig vad jag älskar att göra mest så är det just att driva framåt, vad det än är. Jag gillar kickarna helt enkelt, man måste ju hålla liv i denna 34 åriga kropp 😉

Idag är jag hemma på kontoret hela dagen, vilket är välbehövligt, imorgon är det dags för Sthlm igen, men bara över dagen så morgonflyget och det sena kvällsflyget here i come!milano-20.jpg

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply