LIFE

VÄRLDENS STARKASTE

9 oktober, 2017

..björn BAMSE!!

I lördags var vi på något Winston hade längtat efter så mycket, vi var nämligen på Bamses turné på Malmö Arena. Winston hade kittat sig med bamsekläder och var sjukt peppad, det enda som var lite synd var att han började bli sjuk redan på förmiddagen så han var lite hängig.

Det var en riktigt bra föreställning som var lagom lång och handlingen var super! Jag summerade lite om handlingen till er här från deras hemsida:

I ”Bamse och världens starkaste man” följer vi Vargen som får ett återfall i sina skurkaktigheter, ivrigt påhejad av den elaka Reinard Räv. Till sin hjälp har de dessutom anlitat världens starkaste man, Magnus Samuelson, som dyker upp i rollen som sig själv. Skurkarna har stulit all Bamses dunder-honung och tror därför det är fritt fram att leka rövare i Småköping. Men Bamse är inte bara världens starkaste björn, han är också världens modigaste björn! Med hjälp av sina bästa kompisar Skalman och Lille Skutt bestämmer han sig för att ta sig an skurkarna!

Nu har ju föreställningen redan varit i Malmö, men ni kan kika här för er som inte bor i Malmö om det går nära er :) Jag kan verkligen rekommendera den, Winston pratar fortfarande om den!!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply