BEAUTY

NU PRATAR VI NÅTT ANNAT

10 oktober, 2017

Det är inte många metrar jag tagit den senaste veckan, never ending story det här.. Winstons har fortfarande hög feber, måste nog ringa vårdcentralen och han är förkyld nu också, min stackars lilla prins <3

För att inte bara skriva en massa deppiga inlägg med våra sjukdomar så hann jag iallafall iväg till Elin på Studio b en stund för att fixa mina naglar. Så härligt att få bli bortskämd i lite mer än en timme, jag älskar det!

Vi körde på naturella naglar, tycker det är så snyggt i perioder, känns fräscht och välvårdat. Men oftast efter en period med naturella naglar så brukar jag tröttna och vill göra något roligt istället, jag är en sån periodare med vad jag tycker är snyggt på naglarna, haha.. Ena gången så tycker jag naturellt är absolut snyggast för att sedan köra något helt annat och tycker det är as snyggt. Vad har ni för naglar? Blir nyfiken :)

Ja vilka härliga i landsproblem man kan ligga och ha här i sängen, känns ganska skönt att skriva om dom, livet känns mycket enklare då nu när man agerat sjuksyrra i ett par dagar.

Här är mina snygga naglar, bild från sängen, vad annars liksom, hahaha 😉

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Louise 10 oktober, 2017 at 11:18

    Izabella hade med hög feber och var förkyld för tre veckor sedan. Hon fick alvedon och la en kall blöt handduk på hennes panna och gav henne mycket vatten. Många var borta från hennes klass då.
    Krya på lillen.

    Kram.

  • Leave a Reply