Jetset vs Svenssonliv

150 150 emeliewalles

Jag har fått ta del av två världar, min familj består av väldigt vackra kvinnor som har varit top-models hos agenturer som Elite, legat etta på poplistorna i USA och andra ställen i världen. Min mormor var modell, min mamma & mina mostrar.
Min ena moster var en stor stjärna på sin tid med bästa vänner som prinsessan av Monaco, utsedd till en av världens vackraste kvinnor, hus i Monaco, Beverly Hills osv. Min mamma & moster har massor med spännande historier att lyssna på, vilket liv och vilka upplevelser. Jag kan ibland drunkna i att titta på gamla tidningsurklipp och foton från en tid där allt verkade vara som en fest.
Det finns dock en baksida på allt och allt som verkar vara en fest är inte alltid så “perfekt”
Jag har alltid uppskattat att få ha upplevt de jag upplevt, resor till USA med min mamma och även själv när jag blev äldre. Har fått se och leva ett annat liv än det jag har i Sverige och känna på hur det är att leva med de rich and famous i USA, med allt vad det innebär.

Men jag då kan man tänka.. Ja jag blev inte någon superstjärna inte heller är jag hemmafru. Jag jobbar, städar och tar hand om mina barn själv. Men vet ni, jag ÄLSKAR mitt liv jag kan säga från botten av mitt hjärta att jag är lycklig, lycka kan inte köpas för pengar inte kärlek heller. Jag lever ett eget lyxliv på mitt egna lilla vis. Vi älskar varandra, är lyckliga och uppfostrar lyckliga och välmående barn.

Det är för mig det viktigaste!!
Jag kan stolt säga att jag älskar mitt Svenssonliv!!
Inget ont om jetset liv med lyx och flärd absolut inte.
Men ibland kan man lätt stirra sig blind på lyxlivet som man läser om i tidningar och ser andra ha. Lyckan ligger inte där. Lyckan är inte pengar och att ha många saker. Lycka är att känna kärlek, respekt och trygghet.

Lite av vad man kan hitta i familjealbumet

20131107-220708.jpg

20131107-220726.jpg

20131107-220750.jpg

20131107-220806.jpg

2 comments
  • Tack för att du delar med dig lite av din spännande bakgrund. Ja, jag tror du är som lyckligast i hemmet med dammtrasan i handen och barnen springande runt benen, glad när mannen i ditt liv kommer hem och du serverar hemlagad mat åt honom. Det är faktiskt också ett spännande liv du har framför dig med allt vad det innebär med giftemål, barnuppfostran och jobb. Vi vet aldrig vad som finns bakom knuten, och det finns heller ingen anledning att kika. När man väl är där får man fatta beslut i stunden. Lev ett lyckligt liv med din lilla familj. Lena Venhammar

  • Åhh, tack <3 Det ska jag göra, är verkligen lycklig med min familj 🙂

Leave a Reply

Emelie Walles AB