Ett pass CROSSFIT!

150 150 emeliewalles

I morse kom jag äntligen iväg på ett pass crossfit, wow vilken träning säger jag bara! 

Jag är allt annat än grym och jag har allt annat än vad man kan kalla en kondis, MEN man måste börja nånstans!

Jag ger mig inte bara för att jag typ höll på att både svimma och kräkas så jobbigt det var.. Jag strävar efter ett mål, mot ett hälsosammare jag och gläds för varje framsteg jag gör.

Jag möttes av en riktigt trevlig tjej som gjorde ett program till mig och Nathalie, hon var väldigt pedagogisk mot en tjej som mig, som har en koordination som typ är obefintlig. Stämningen var hur bra som helst och trots att jag var i särklass lätt den i sämst form på stället så trivdes jag riktigt bra ändå.

Istället för att kolla snett på varandra så verkar alla ge peppande ord istället, det är en mentalitet jag gillar. Jag hatar att gå på gym just för den anledningen, jag går inte och tränar för att visa upp mig eller för att impa på någon. Jag kommer till träningen osminkad och kämpar på i MIN takt tills svetten lackar och jag typ dör, haha 🙂

Detta var helt klart en träningsform jag gillade, jag ska dit igen redan på tisdag på ett pass, då ska även Simon hänga på! Nathalie som fick mig att komma dit slog mig med hästlängder trotts att hon är gravid i vecka 30 (!!). Sjukt imponerad över hennes prestationer 🙂

Nu är jag ännu mera pepp på mitt nya projekt -Ett hälsosammare jag!

 

4 comments
  • Shiit va duktig du är. Jag hade varit i ungefär samma skit tillstånd som dig om jag varit med så du e inte ensam om de haha
    Hoppas helgen varit bra å du får en bra vecka.
    Kram

    • Tack Sofie, ja o det är inte bättre idag med denna träningsvärken vill jag lova, haha 🙂 Men det är bara att bita ihop om man vill komma nånstans, fast än det tar emot ibland 🙂

  • Bra jobbat! 🙂

Leave a Reply

Emelie Walles AB