Get Fit Or Die Trying

150 150 emeliewalles

Med väldigt många peppande ord försöker jag köra igång denna veckan! Ännu ett bevis på min otränade kropp har visat sig..

Jag har träningsvärk från helvetet (milt sagt), överkroppen kan jag överleva MEN träningsvärken i benen är katastrof!! Jag kan inte gå normalt, att gå i trappan känns som att bestiga Mount Everest och att sätta sig ner ska vi inte prata om, haha 🙂

Det är tur att jag är vig i alla fall, för jag kan plocka upp saker från golvet utan att bocka på benen. Tack gode gud för det när man är småbarnsförälder 😉

Vet inte riktigt vad jag ska göra för att lätta på träningsvärken eller om det bara är att kämpa sig igenom.. Hur som helst så är det faktiskt ett bevis på att mina muskler har fått kämpa och det är huvudsaken med mitt projekt – Ett hälsosammare jag.

Så det är bara till att bita ihop och kämpa på!

3 comments
  • Känner igen den känslan!! Jag var ute och sprang lite i förra veckan och fick träningsvärk i hela kroppen och i fredags gjorde jag och maken några plankor och träningsvärken i magen är inte att leka med!! Men det blir bättre och vi blir mer uthållig och starkare! 😀

  • Precis så får man tänka 🙂 Heja heja oss!!!

  • Malin Gustavsson 2 juni, 2014 at 13:16

    Att träna mer hjälper träningsvärken, inte lika hårt, men att få musklerna värma, Så ut och powerwalka med dig 🙂

Leave a Reply

Emelie Walles AB