Överlever vårt äktenskap detta?! 

150 150 emeliewalles

Igår fick vi en massa frågor om vår relation, min & Simons då alltså! 

Vilket är väldigt roligt, vi ska svara på alla frågor i en vlogg precis som utlovat senare idag 🙂 

Det är sjukt härligt att ha den typen av relation jag & Simon har, vi har precis som alla andra upp och nedgångar och ja, jag får ju erkänna att jag inte är den enklaste att leva med 😉

Men vi tar oss igenom allt och Simon har verkligen det största tålamod man bara kan tänka sig för mig. Han känner mig som ingen annan vilket gör att han på ett magiskt vis alltid finns där för mig i alla lägen. Likaså jag för honom!

Så håll i er ikväll så svarar vi på frågorna som kommit in på FB, vi får väl se om vår relation överlever dessa frågor eller om ni  ser oss skilja oss efter diverse saker vi inte är eniga om när vi svarar på era frågor, Hahaha!! 

Har du nån fråga du vill ställa här också så går det bra, vi spelar in om nån timme 🙂  

 

Emelie Walles AB