Att sluta fred med sig själv efter ett helvete..

150 150 emeliewalles

Jag har slutit fred med min historia, lämna den bakom mig.. Jag kan inte springa ifrån den, inte gömma den och inte glömma den.

Detta är jag, Emelie Walles!

Jag glömmer aldrig fast än jag blickar framåt, jag kan fortfarande vakna kallsvettig på nätterna av mardrömmarna, men de är väldigt sällan nu..

Jag har uppfostrat mig själv, lärt mig att inte lita på någon och alltid vara på min vakt, idag har jag slutit fred, accepterat och är stot över mig själv. Jag skäms inte, jag har bestämt mig för att skriva min egna historia, börja om på nytt & glömma det förflutna.

Jag ska sluta dölja & jag ska vara stolt att mot alla odds så står jag här idag. Inget är omöjligt, jag glömmer aldrig min historia, dömmer ingen och finns för de få som fanns vid min sida när jag behövde det som mest.

Det finns dagar som dessa då tankarna kommer tillbaka, det kan vara en doft, ett ljud eller bara en känsla, då för en sekund så känner jag känslan, känslan som gör att  jag snurrar flera år tillbaka i tiden. Men bara för en sekund, för när jag blickar framåt så sitter jag här med en underbar familj, en karriär som går spikrakt framåt och en tacksamhet över att jag Emelie Walles mot alla odds är här idag. Jag vill mycket, jag är hungrig på livet och har så mycket att ta igen..

Jag förvandlar en svaghet till en styrka och vet att den enda som kan styra över min historia är jag själv och jag ska göra allt i min makt för att göra resten av mitt liv till det bästa jag någonsin kan.

Jag har fått kämpa lite hårdare än de flesta och gör fortfarande stundtals, men i de tuffaste striderna lär man sig som mest och efter alla år så har jag lärt mig att aldrig någonsin lägga mig ner. Går det inte på ett vis så går det på ett annat, en motgång är inte ett nederlag, det är en lärdom.

215704196adf222a86c2e95f6df47817-3

2 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB