ANSIKTSBEHANDLING 2.0 -VICTUS

150 150 emeliewalles

Jag har mycket spännande pågång och en av de saker som ligger mig varmt om hjärtat är mitt samarbete med Victus, ett företag som verkligen har det bästa av det bästa och som ligger i framkant inom skönhetsindustrin.

Det är en stor ära för mig att samarbeta med ett sådant företag!

Jag älskar ju deras produkter och hade inte klarat mig utan dom dagligen och i fredags efter vårt möte så fick jag testa en ny form av ansiktsbehandling som jag aldrig testat innan. Jag kallar det ansiktsbehandling 2.0 😉 Bara maskinen säger ju en hel del, det känns som att man är i framtiden!

SYNERGI+ heter maskinen och den adderar ett perfekt resultat till dina traditionella behandlingar
Victus Clinics Synergi+ är utvecklad för att ytterligare förstärka effekten av Solution by Victus professionella produkter och är det perfekta komplementet till traditionella skönhetsbehandlingar. Denna apparatur förhöjer resultaten av dina övriga behandlingar med sin effektiva behandling i fyra steg.

Den är superbra för:

Ojämn hudton
Stora porer
Linjer/Rynkor
Påsar/ringar under ögon
Torr hy
Pigmenteringar

Man gör behandlingen i 4 steg och ni som följer mig på Instastory fick se den live där 🙂 Jag lånar text från deras hemsida som ni hittar HÄR för att enklast förklara proceduren! Jag har aldrig varit med om något liknade och för mig var detta som rena rama julafton, så häftigt och idag två dagar senare har jag en sådan lyster i hyn och jag kan verkligen se en skillnad.

Deep Wash Technology
Vakuum tillsammans med en specialutformad topp bildar microbubblor som blandas med närande vätskor och ger en djuprengörande effekt som exfolierar och ger näring till huden. I tre olika steg rengörs huden med Deep Wash Solutions för en perfekt ansiktsrengöring.

Active Skin Technology
Detta handtag skapar en reaktion (Bohreffekten) i huden med hjälp av en aktiv kolsyretablett tillsammans med någon av de två medföljande gelerna. Detta leder till ökad blodcirkulation, cellförnyelse och syremängd i blodet men även lägre pH-värde. Nedslussning av Keep It Bright Gels aktiva ingredienser i huden leder dessutom till jämnare hudton, reducerad pigmentering och en har peelande effekt. All U Need Gel har en hudföryngrande effekt som är uppstramande och kraftigt återfuktande.

Keep It Young Technology
Detta handtag med traditionell radiofrekvens (fyra poler) värmer upp huden och stimulerar fibroblasterna, för en direkt synlig uppstramande och hudföryngrande effekt.

Deep Inject Technology
Högfrekvent ultraljud genererar värme och stimulerar huden på djupet samtidigt som det skapar mellanrum mellan cellerna vilket medför att den aktiva substansen kan tränga djupt ner i huden. Behandling med Renew Yourself Injector (Active Hyaluron) påskyndar metabolismen i hudceller, ökar blodcirkulationen, minskar porer, återfuktar och ger ett fint lyster i huden.

4 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB