BRISTER

150 150 emeliewalles

Det finns för och nackdelar med hösten, en stor nackdel är att jag alltid lyckas bli sjuk när hösten kommer.. Förkylning och allmänt influensaliknande syndrom är nästan som en del av paketet när oktober kommer 🙁

Jag försöker kurera mig med ingefära och en massa c vitamin och D vitamin har jag börjat äta för någon månad sedan och det skulle visst också hjälpa immunförsvaret. Jag tror dock att många av mina vitaminlager varit uttömda, så det tar ett tag att fylla på dom! Sista året har jag känt mig tröttare än vanligt och orken är inte på topp.

Pratade med en i hälsokostbutiken om detta och började då äta d vitamin, men också en multivitamin för oss vegetarianer. Jag har inte riktigt tänkt så mycket de första åren som vegetarian vad jag var tvungen att äta för att få i mig rätt näring, så jag körde på och jag tor att det har en bidragande verkan på min allmänna hängighet.. Brister på en del olika viktiga vitaminer och mineraler, främst b vitamin, järn och d vita min skulle jag tro, måste nog gå till en läkare och få det kollat om det inte blir helt bra.

För några månader sedan började jag faktiskt läsa på en hel del om hur man lever som en vegetarian, vilka livsmedel man kan ersätta med etc. Väldigt intressant och det gjorde mig ännu mer övertygad om mitt val som jag tog för några år sedan 🙂 tote-bag-v-symbol-764x900

 

 

Emelie Walles AB