NU ÄR DET IGÅNG IGEN

150 150 emeliewalles

Jag ger upp, seriöst vad är det med min kropp, jag kände mig på bättringsvägen, nästintill frisk igår kväll och sedan inatt vaknar jag upp med frossa och svettattacker (sorry för detaljerna) tänker att bara jag som är känslig och trött så vi sticker iväg till Bamses turné som Winston längtat efter. Väl där inne känner jag hur svetten lackar, men försöker att tänka bort det (så typiskt jag). Däremot ser jag på Winston att han inte är riktigt ocker när vi går över på Emporia för att shoppa lite så vi åker hem och tar tempen på den lille stackaren som hade 39,5 i feber.. Tänker att jag kanske också borde kolla om jag har feber när jag ändå har tempen framme och då visar det sig att jag har 38,5.. SERIÖST, jag orkar inte!! Så nu måste jag lyssna på kroppen så jag kan bli frisk och Winston ligger nerbäddad i hans säng.

Kul helg liksom 🙁 dc6ddc4b-21c4-465e-a054-6f5a822f585c.jpg

Emelie Walles AB