HUR ÄR DET FÖR ER?

150 150 emeliewalles

Hemma från en kväll på Skånes djurpark där vi började helgen med familjemys, jag har tagit massor med bilder som jag ska redigera bara :)

Det var verkligen skönt att komma iväg med barnen, mysigt att åka så på kvällen och bara släppa alla måsten och hålla full fokus på familjen. Det skadar inte att de inspirerade mig inför julen, jag hänger inte alls med i år. Det känns fortfarande som september i min värld, jag har inte riktigt fattat att det är första december idag.. Jag har nada jul feeling och känner mig inte alls peppad på julen i år.. Vet inte varför, men ikväll kändes det lite bättre efter julmyset så hoppas julkänslan smyger sig på snart.

Hur är det med er julkänsla, har den hunnit komma?

Helgen bjuder på jobb och middagar båda dagarna, hoppas ni får en härlig helg!img_9792.jpg

Emelie Walles AB