BÄSTA JULMYSET

150 150 emeliewalles

Vi blev inbjudan på ett press besök på Skånes Djurpark som hade invigning av Jul i parken. Det var en magisk kväll, helt klart en av de bättre tillställningarna vi varit på och en ny tradition i familjen har skapats. Det var så mysigt i parken, det var magiskt dekorerat och det snöade till och med, inte riktig snö utan de hade en snömaskin. Personalen är så trevliga, de har alltid ett leende på läpparna och är så behjälpliga, vi har aldrig träffat på en som inte ler i parken. Imponerande!

Parken bjöd utöver en magisk julkänsla på mat runt om. Det var nordisk julmat som serverades, glögg, varmchoklad och ett “gottebord” som inte gick av för hackor. Allt var så väl genomfört och det fattades verkligen inget.

Runt om i parken så kunde man pyssla i mängder, snickra och dekorera pepparkakor, allt som ingår på julen hade fångats under kvällen. Barnen var lyriska och även jag & Simon sa flera gånger under kvällen att detta var det bästa vi varit på.

Allt i parken ingår i entre priset vilket är otroligt skönt så man slipper att tacka nej till barnen när de vill göra allt, vilket oftast är omöjligt då det kostar en del. Verkligen imponerande med tanke på att priserna inte är höga om man ser vad som ingår, mat och allt pyssel som man dessutom fick plocka med sig hem och det var inte snålat någonstans. Det var verkligen så imponerande rakt igenom. Det var lite som en bloggkväll där det oftast vräks på en massa och man kan testa på allt, men detta då för allmänheten!

Winston fick även hälsa på jultomten och tog ett foto med honom, det var så spännande tyckte han, lilla gullungen så spänd inför julafton.

Emelie Walles AB