Vilken dröm har jag som jag vill uppfylla i livet?

150 150 emeliewalles

Jag hittade en rolig julkalender som jag tänkte haka på, jag har missat de första dagarna, men tar igen det under dessa 24 dagarna.  Idéen är kul och det  är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Lucka 3. 

Drömmar, älskade drömmar, vad jag älskar att drömma, gärna stort & galet. DREAM BIG är en av mina ledord i livet, för det är just drömmar som gjort att jag kommit dit jag är idag, drömmar har blivit mål och mål har blivit verklighet.

Jag har den stora äran att ha få uppfyllt många av mina drömmar, jag lever idag precis sådär som jag drömt. Jag har en underbar familj med friska barn, jobb som jag älskar & brinner för och jag reser världen runt i stort sett när jag vill. Det är ett hårt arbete, men jag älskar det. Så när jag nu tänker berätta för er om en dröm som jag vill uppfylla tycker ni kanske att jag är helt galen, haha.. För den är tvärtom det liv jag lever idag.

Jag drömmer om att en dag när barnen är stora bara sälja allt vi har, allt materialistiskt som egentligen inte har ett värde och bosätta mig på en ö i Indonesien. Där ska jag bo i en bungalow på stranden, med djur runt omkring mig och ägna tid till yoga som min stora passion i livet. Jag vill jobba lokalt med invånarna, använda alla mina pengar till att göra skillnad, bygga skolor, leva ett med naturen och djuren. Styras av solen och månen och inte av klockan, vakna av havets vågor, känna luften i mina lungor när jag vaknar på morgonen och kliver ut på stranden och gör morgonyoga. Jag vill se solnedgången varje kväll i takt med att jag gör min kvällsyoga, jag vill att varje dag ska fyllas med en känsla av frihet och att inget yttre styr en. Jag tror på att mänskligheten är vacker och jag vill inte att människorna runt om mig ska styras av vilken titel, väska eller bil den har. Jag vill se människorna för den dom är, äkta, här och nu. Jag vill bada med elefanter, sova under stjärnklar himmel, titta på stjärnfall, bada naken i månskenet & känna varma vindar mot min kropp.

Jag mår ofta illa av alla materialistiska begär och med åren försöker jag släppa efter på dessa begär, jag har själv varit i fällan och är långt ifrån fri den än, men jag vägrar att definieras av materialistiska saker och vill bli sedd för den jag är. Jag vill bli bortskämd med tid, kärlek och minnen och kanske en cola zero 😉

Vi får se vad framtiden har att bjuda på, kanske sitter jag en dag på en ö och gör allt ovan och bildar en fristad för mina barn att komma till, där de kan få andas och leva och bli älskade för de vackra människor de är.

Nu ska denna boho woman jobba lite så hon har råd med sina ovan drömmar på äldre dagar 😉 Hoppas ni kommer tycka denna kalender är lika rolig som mig, ämnena är blandade både lätta och tyngre.

img_5194.jpg img_4844.jpg img_4657.jpg img_4672.jpg

coconut_garden_beach_resort6 coconut-garden-beach

Emelie Walles AB