ETT MISSLYCKANDE I LIVET

150 150 emeliewalles

Lucka 4

Då var det dags för lucka 4 jag ligger en dag efter, men som sagt kommer ikapp så fort som möjligt i kalendern :)

Misslyckas hör ju till om man ska kunna lyckas, jag har misslyckats en hel del i livet, jag har tagit fel beslut, valt fel väg och inte lyssnat på mig själv.

Men om jag ska fokusera på ett misslyckande i livet så var det under de åren jag inte trodde på mig själv, de åren jag lyssnade på någon annan som sa till mig att jag inte dög, de åren jag lät mig följa någon annas drömmar och gav upp allt som hade med Emelie att göra.

Jag misslyckades totalt med att sätta stopp i tid, jag var så uppe i allt och tappade mig själv på vägen, jag satte mig själv åt sidan, jag hade absolut lägsta prioritet på mig själv och min egna värdighet.

Jag accepterade saker som jag inte hade önskat min värsta ovän, jag accepterade att inte vara mänsklig längre. Jag var som ett tomt skal som inte kände något på insidan, jag var som en maskin som bara trippade omkring på tå för att vara någon annan tillags. Det var hemska otroligt misslyckade år, men det bästa med att misslyckas är att man alltid kommer starkare och klokare ur det. Utan de misslyckade åren hade jag utan tvekan inte varit där jag är idag. Jag hade inte klarat av att vara så stark och drivande, av mitt misslyckande väcktes en stark kvinna som lovade sig själv at aldrig mer ta så mycket skit. Idag är jag orädd och skulle aldrig ta den skiten och framförallt skulle jag aldrig leva under någon annans drömmar.

Misslyckas känns otroligt jobbigt och tufft, men jag tog beslutet att vara stark i motvind, ett misslyckade går att vända det är just det som är det vackra med livet.

Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Emelie Walles AB