DEN PERFEKTA MIDDAGEN ENLIGT MIG!

150 150 emeliewalles

Lucka 5

Ojdå, den här är ju inte helt optimal för mig att svara på, haha. Jag gillar inte alls att laga mat och har noll intresse för matlagning, som utlovat i unga år så kom det inte ens med åldern att få ett matlagningsintresse och för den delen kom inget trädgårdsintresse eller vin intresse. Det liksom uteblev totalt för min del.

Jag gillar däremot mat nästan lika mycket som kakor och uppskattar när andra speciellt Simon som är duktig på att laga mat lagar maten till mig. Så den perfekta middagen är tillsammans med min familj, med en middag som jag själv inte lagat, gärna något enkelt och självklart vegetariskt.

Jag är väldigt speciell när det kommer till mat och äter gärna samma sak, jag gillar inte exklusiva konstiga rätter utan basic deluxe är min grej.

Gärna ska middagen inte vara för uppstyrd, enkelt avslappnat och ingen ska behöva stå i köket och slava med uppsägningar och tusen ingredienser. Trots mitt obefintliga matintresse så gillar jag inte färdigmat och halvfabrikat, skulle aldrig servera det här hemma, det är i yttersta nödfall och jag tror aldrig att mina barn ens smakat på typ pulvermos, kanske i skolan då?!

Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Enkla sommarkvällar på stranden hör till en av favoriterna när det kommer till middagar :) img_2569.jpg img_2529.jpg img_2567.jpg img_2568.jpg img_2572.jpg img_2565.jpg img_2540.jpg

 

Emelie Walles AB