REKLAMERA?!

150 150 emeliewalles

December och regnrusk, kan man reklamera vädret tro? Inte nog med att jag inte alls mår bra av de få soltimmarna vi får på vinterhalvåret så levereras det flest gråa trista regniga dagar, inte helt optimalt för humöret :(

Men om vi släpper vädret som gör mig deppig så är det full rulle idag, just nu sitter jag på hemmakontoret och betar av mailen, det är otroligt mycket innan jul som ska ordnas. Om en stund ska jag åka in till kontoret på Sweden Models och köra ett race där innan jag håller föreläsning ikväll om hur man bygger varumärke på sociala medier. Så med andra ord är det en lika busy dag som vanligt och jag måste verkligen öka tempot, så vi hörs senare, det är ju dags att öppna nästa lucka idag i julkalendern som jag är med i :) Kul att ni gillar den!!

IMG_2036 2

Emelie Walles AB