Bring Out the Colour in You!

150 150 emeliewalles

Jag har den stora äran att få samarbeta med Colour Bomb och vem älskar inte Colour bombs? Jag tycker verkligen om det och det gör att perioden mellan frisörbesöken inte känns lika långa och man känner sig alltid fräsch i håret. Den där fina lystern som man har när man precis kommer från frisören vill man ju alltid ha!

Colour bomb är prisvärd och riktigt bra, jag har testat den nu sedan två månader tillbaka, själv och på hela familjen, haha 😉 Ja inte Winston då han förskonas än så länge, men jag testade faktiskt även på min pappa också. Tur man har en familj som ställer upp när man vill testa produkter. Och jag är väldigt positiv till resultatet och tänkte göra ännu ett inlägg med ”How to use” lite längre fram så ni kan få mina bästa tips hur jag använder produkten för att få bästa resultat! Produkten går att köpas på Dollarstore, Överskottsbolaget, city Gross & Lyko. De finns i flera olika färger så du kan matcha din färgton eller kanske piffa till den med någon rolig nyans.

Emelie Walles AB