ATT LJUGA FÖR ATT RÄDDA SIG SJÄLV.. OKEJ?!

150 150 emeliewalles

Vilken morgon, den började bra med morgonmys i sängen och strålande sol.. Det jag älskar mest med helgerna är just stunden på morgonen när ingen stressar och man kan ligga kvar i sängen och sedan äta långfrukost tillsammans.

Men sen..

Vi är tidsoptimister så det förslår så när det var ca 30 minuter kvar till Winstons nya dansgympa så låg vi fortfarande kvar i sängen. När det väl slog oss att vi faktiskt har bråttom så hade vi 20 min på oss att göra oss i ordning, haha.. Ni kan ju föreställa er den kaosen, väl ner i bilen packade och klara för gympa och kalas för Winstons kompis direkt efter på Leos lekland så kör vi först till fel ställe, efter det landar vi rätt och kommer in 5 minuter försenade med andan i halsen för att vi körde fel till en tjej i kassan som bara “Hej, dansgympan börjar inte förens den 4:e februari (!!)” Ja då är vi ju i god tid sa jag 😉 Alltså jag blir matt på mig själv,haha.

Men 2018 så ska jag ju se magi och positivitet i allt så då insåg jag att jag faktiskt hade tid att hinna köpa en present innan kalaset till Winstons kompis. Jag vet inte hur många gånger jag har kört ursäkten att jag glömt presenten hemma och lämnat Winston på kalaset och istället för att köra hem har jag kört till närmsta leksaksaffär och köpt en och åkt och lämnat. Varför erkänner jag ens detta för er?! Det blir inte många + poäng till mig idag, haha 😉 Men ibland får man väl försköna sanningen lite, iallafall om det gäller sånna småsaker, eller?

Nu sitter vi här på Leos Lekland, Winston är i Djungelrummet med kompisarna och jag passar på att jobba, visste ni föresten att jag & Simon hade vår första dejt just här på Leos lekland!

1 comment
  • Haha jag är likadan när det gäller presenter alltid ute i sista stund. Igår skulle vi på femårskalas och i fredags stod jag där och undrade vad jag skulle köpa till mitt kusinbarn.
    Lidl hade frukost set star wars cars(tror minnie mouse och Frost.
    Jag chansade att hon inte hade fått det eller har det redan.
    Blev lyckat iaf. Hoppas Winston hade roligt.

    Ha en fortsatt fin söndag.

Leave a Reply

Emelie Walles AB