TROR NI ATT JAG LYCKAS MED MITT LÖFTE?!

150 150 emeliewalles

Nu kör vi igång en ny vecka och tillbaka till rutinerna igen, jag ska vara på Sweden Models kontoret idag och ska sticka alldeles strax och Winston ska tillbaka till förskolan efter 3 veckors underbar ledighet.

Dexter börjar inte förens på onsdag, tror ni han är nöjd med det eller 😉 Dock kör hans fotboll igång idag så lite rutiner blir det för honom med.

Jag är sjukt peppad, kan vara för att det är min första riktiga arbetsdag på 2018, året då jag ska se magin i allt, vi får väl se hur länge det håller..

Nu är det dags att köra strax, en extra kopp kaffe bara för trotts att peppen är på topp så är tröttheten här för att stanna i nån timme till, tidiga morgnar är så inte min grej.

Jag gillar inte nyårslöften men i år har jag ett utöver att se magi i allt så vill jag lära mig att bli morgonpigg. Jag vill vara den personen som har varit ute på en PW, käkat frukost med familjen och allt det där innan jag kommer till kontoret. Jag tycker verkligen att det låter så underbart att ha en sådan energi på morgonen, jag har min på natten, vilket inte är lika optimalt. Inte så att andra håller den rytmen vilket gör det svårt att jobba, sedan är jag inte jätte pigg på att PW mitt i natten i mörkret..

Så ja, det är mitt nyårslöfte att försöka vänja kroppen vid en helt ny rytm, tror ni att jag kommer att lyckas?!

Emelie Walles AB