ATT SLUTA MED ETT BEROENDE -JAG PLÅGAS!

150 150 emeliewalles

Jag har sedan många år tillbaka varit beroende av nässpray, rättare sagt har jag varit beroende av nässpray i 13 år ändan sedan jag var gravid med Dexter.

Jag har slutat ett par gånger i några dagar under årens gång, men så har jag alltid börjat igen :( Nu har jag gett det ett nytt försök (igen!!), jag är inne på dag 3 och som jag plågas, det är fruktansvärt. Det lättar något i emellanåt men största delen av tiden så är det täppt!! Jag undrar hur länge detta ska hålla i sig, jag ger snart upp..

Har nån av er varit beroende av nässpray, har ni klarat att sluta?

swa-30.jpg

4 comments
  • Du får gå över till koksalt.
    Eller gå till läkare o få ngt med kortison så du klarar övergången bättre😀

  • Jag gick först ner till barn nässpray, sen varannan dag med saltlösning spray och gick vid behov sen över till Nasonex. Några tuffa nätter sen var jag fri! Tar nästan aldrig vanligt nässpray längre tar hellre Nasonex som har kortison mixat med saltsprayen som är helt ofarlig! Lycka till!

  • Jag har varit det, då slemhinnan i näsan blir konstsant svullen av allt nässpray. Jag gick till doktorn och fick kortisonspray, använde det i ca 3-4 dagar och så släppte täppan succesivt, sån befrielse. Sprayet luktar dock illa, men det är det värt alla gånger.
    Lycka till :)

  • Jag var beroende i många år. Jag slutade genom att fortsätta spraya en näsborre och när den andra var bra som jag inte sprayade och kunde andas obehindrat genom den så slutade jag helt. På så vis kan man alltid andas åtminstone genom en näsborre. Det gick mycket snabbare än jag trodde att bli av med beroendet. Lycka till!

Leave a Reply

Emelie Walles AB