DET KOM FRÅN INGENSTANS..

150 150 emeliewalles

Ni som följt mig länge vet att jag älskar att träna yoga och håller mig aktiv, men det är genom just yoga och när vädret är lite bättre än nu så är jag ofta ute på power walks.

Men så från ingenstans så hamnade jag på gymet igår, jag förnyade mitt gymkort och tänkte börja kombinera min träning med gym, först och främst så är det faktiskt löpbanden jag är ute efter då jag inte pallar att varken gå eller springa i denna kyla, men när man ändå när där så kan man köra lite olika muskelgrupper.

Jag tror att det kan ha att göra med att jag var i en butik här igår i Malmö som hade så snygga träningskläder som peppade upp mig! Jag var liksom tvungen att testa mina nya träningskläder, först ut var dessa från Hipkini som var så snygga!

1 comment
  • Hej!! Otroligt bra blogg! Letade efter läpp fillers, då jag passerat 30 o känner att det nog är dags att ta tag i mig själv, man kommer ju alltid sist, barnen först mannen sen och så jag. Men nu är det som sagt dags, jag läste att du går i Malmö, jag bor i närheten, så undrar lite över hur går man tillväga? Finns det nåt erbjudande? Har ganska acne och stora porer och känner att det är jobbigt att nån ska sitta o studera mitt ansikte, 😩 känns så jobbigt! Men känner att det är dags att göra nåt för MIG!

Leave a Reply

Emelie Walles AB