THE WEEKEND -Börjar veckan på söndag!

150 150 emeliewalles

Helgen började med att jag, Dexter & Winston hade fredagsmys på Vapiano. Vi åt pasta, pratade om veckan och festade sedan på deras goda efterrätter tills det var dags att hämta Simon på flygplatsen som hade varit borta hela veckan.

Det var en glad familj som väntade på Malmö Airport, barnen sprang till honom när de såg han komma ut genom dörren. Efterlängtad!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lördagen spenderade vi hemma hela förmiddagen, vi tog sovmorgon, käkade frukost i sängen och bara njöt av att vara hela familjen samlad utan några måsten. På eftermiddagen åkte vi ut en sväng, shoppade lite på Emporia, tog en fika på Mj Hotel här i Malmö. Alltså hur mysig är inte denna kandelaber som möter en när man kommer in?! Vill ha en sådan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kvällen spenderades i soffan, vi orkade inte lagts mat så vad är inte bättre än att beställa mat från Foodora då?!

Vi tömde halva restaurangen vi beställde mat från och dukade upp på bordet framför tv:n så alla kunde ta från allt. Det var så mysigt, de har ett bra utbud av restauranger att välja mellan, igår gick vi på ett säkert kort och beställde från Eatery Social Taqueria på Malmö Live dom har galet god Mexikans mat!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Idag så har vi nästan kört en repris på lördagen, vi tog sovmorgon, åt frukost i sängen, däremot så sitter jag en stund och jobbar nu på eftermiddagen. Jag gillar att börja min arbetsvecka på söndagen så man är i kapp och kan köra igång 100% på måndagsmorgon. Jag vill inte ödsla måndagsenergin på att sitta och planera och förbereda veckan, så söndagar tar jag alltid minst en timmes jobb på om möjlighet ges. Då Simon varit borta hela veckan så är barnen ganska trötta på mig och Simon är populär så då passar det bra för samvetet att ta en timme på kontoret 🙂

4 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB