WORK OUT UPDATE!

150 150 emeliewalles

Jag har ju hittat mig tillbaka till gymmet efter ett långt uppehåll, det är inte ofta jag är där, men jag kommer dit 1-2 gånger i veckan och det är bra för att vara mig! Det är liksom bättre än inget, eller hur? Jag tycker inte man ska fokusera på att man borde träna mer och ha dåligt samvete för de uteblivna passen, jag tycker man ska ha fokus på att peppa sig själv och berömma de gånger man går dit.

Det blir en sådan press annars och när jag känner så blir det gärna att tankarna går åt hållet “det är ändå inte lönt” men alla pass är värdefulla!

Jag har införskaffa mig en hel del nyaträningskläder under tiden också för att peppa mig själv, dessa byxor från ABS2B som är kända för sin “scrunch” butt
som formar rumpan. En så bra detalj speciellt för mig som tränar rumpa, då den inte alls är så stor som jag vill, haha! Så dessa byxor formar till den så det ser ut som jag minst besökt gymmet dubbelt så mycket, haha 😉 Det är även highwaist leggings som formar mage och midja samtidigt som byxan hålls på plats under rörelse och övningar.
Mjukt och skönt material som gör att dem kan bäras vid flera tillfällen, jag lever i dessa och har de även på mig hemma. Dessa finns bara att köpa hos BodyMagic i Malmö en så trevlig butik och tjejen som jobbar där är hjälpsam och helt underbar. Inte som att gå in i värsta fitnessbutiken och känna att folk undrar vad jag gör där, haha..

nude 27 nude 29 nude 32 nude 33 nude 36 nude 38

Emelie Walles AB