SVARAR PÅ FRÅGOR-INTE VÅGA SLÄPPA IN NÅGON

150 150 emeliewalles

FRÅGA:

Har du alltid varit lika öppen och framåt som person?

SVAR:

Framåt har jag nog alltid varit, jag är väldigt nyfiken och har lätt för att fråga, ta för mig och ta plats. Jag har aldrig varit blyg, som liten så syntes jag och hördes överallt. Jag uppträde och spexade när jag kunde och var inte rädd för att göra bort mig.

Mitt driv och strävan framåt är nog den enda röda tråden jag har i mitt liv, det är nog en av mina starkaste egenskaper.

Min öppenhet är något som bloggen hjälpt till med, förr var jag inte alls öppen. Jag hatade ordet öppenhet och älskade fasaden jag byggt upp kring mig själv. Jag hade så mycket jag ville dölja. Jag ville aldrig att någon skulle få reda på att bakom leendet fanns en mycket trasig flicka som egentligen behövde hjälp. Öppenhet har alltid varit ett laddat ord för mig, jag har svårt att släppa in någon riktigt på livet av olika anledningar.

Bloggen fick mig till att våga öppna upp och inse att delar av min historia har gjort mig till den starka kvinna jag är idag. Saker som har hänt mig i tidiga år har jag inte kunnat påverka och det är saker som jag inte ska skämmas över. Men skammen som man bygger upp som barn etsar sig hårt fast.

Jag är klart öppnare som person idag och för många så upplevs jag nog som väldigt öppen då jag valt att dela med mig av små glimtar av min historia & den vardag som jag skriver om här. Men det är bara små glimtar och än idag så skulle jag inte säga att jag är en öppen person.

Jag är väldigt sluten när det väl kommer till kritan och det finns två personer som kommit mig in på livet under 35 år. Det är tragiskt nog så, men jag har lärt mig att acceptera att jag inte kan släppa in någon på det viset som de flesta kan. Jag övar, men det är svårt! Jag är så “egen” av mig och har inget behov av att känna tillhörighet så som jag upplever att många har. Jag har alltid fått klara mig själv och det har satt kraftiga spår som jag jobbar hårt för att ta bort.img_2398.jpg

 

 

 

4 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB