TRÅDNINGSMASKIN -BÄST FÖR ATT TA BORT HÅR

150 150 emeliewalles

Samarbete med Trudy of Sweden

Som ni vet har jag trådat mig flera gånger, men det är så få salonger som erbjuder bra trådning och det hade ju varit skönt att kunna göra det hemma, enkelt!

Jag har ju gett mig på att lära mig tråda själv, men det är inte enkelt, inte alls faktiskt, haha! Det går, men det blir inte alls lika effektivt som om jag hade gått till någon som kan.

Jag fick höra om trådepilatorn från TRUDY of Sweden, det är en epilator som avlägsnar hårståret från roten med en ekologisk bomullstråd.

Processed with VSCO with f2 preset

Maskinen är riktigt grym och utför en trådning som om jag vore hos en expert, genialisk liten maskin som gör att jag kan tråda mig själv enkelt. Jag tycker det är den absolut bästa metoden för att ta bort hår i ansiktet, jag älskar den lena och släta känslan efter en trådning och sminket lägger sig så mycket bättre. Man kan såklart använda maskinen till hårborttagning på armar, ben etc också!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Jag har testat allt när det kommer till att ta bort ansiktshår och det är skönt att skippa frätande kemikalier och andra tekniker som sliter på den känsliga hyn i ansiktet.

Ni kan kika närmre på produkten HÄR

Processed with VSCO with f2 preset

 

Emelie Walles AB