VABB TIPS MOTTAGES

150 150 emeliewalles

Det är fortfarande sjukstuga här hemma, men Winston är på bättringsvägen och Simon har varit hemma idag också så det har varit enklare för mig att hinna med det som skulle göras. To do listen blev en aningen överfull efter gårdagens vabbande.

Inga konstigheter, det är livet som förälder, men skönt när man kan sätta sig ner och köra ett race och hålla full fokus på jobbet utan dåligt samvete.

Så idag har inget alls roligt hänt, har flyttat in på kontoret och bara matat! Det är svårt det där att få ihop vabb när båda har en massa på schemat, hur brukar ni göra? Ligger ni inne med något grymt vabbnings-tips så dela gärna med er. Jag kan ju inte vara ensam med att känna att det jagar en lite i ryggen när man ligger och myser i en soffa en hel dag och enbart kollar mailen när tillfälle ges. Donken 3

Emelie Walles AB