DET FLYTER NU

150 150 emeliewalles

Gymmet och jag har verkligen blivit goda vänner nu! Så skön känsla när man känner att man fått rutin på saker och det flyter in naturligt i vardagen. Jag tränar långt ifrån 5 dagar i veckan, men varje vecka blir det pass och för mig är det målet.

Jag har mest fokus på kondition och rumpa (Varje PT:s mardröm, haha).  Jag tränar och tränar rumpa, det ligger inte riktigt i min natur att ha en stor rumpa, den är liksom minimal i sin egna natur så det blir mycket övningar för den. Tycker det är så snyggt med lite rumpa, självklart går jag igenom hela kroppen, men det är typ den enda del jag fokuserar på att “bygga”.

Hur snygga är inte dessa byxor som är från BodyMagic, en av mina favoritbutiker för gymkläder här i Malmö, de finns på nätet också för er som inte bor i min vackra stad, ni tittare sidan HÄR.

Jag vet att jag är lite tramsig, men snygga träningskläder hjälper verkligen till att motivera mig 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

4 comments
Leave a Reply

Emelie Walles AB