VAD JOBBAR NI MED?

150 150 emeliewalles

Min dag började på Sweden Models kontoret nu på förmiddagen, jag har en dag full av möten och jobb så inte jätte spännande för er att lyssna på 😉

Men så är verkligheten, precis som den säkert är för dig! Ens jobb upptar största delen av ens vardag och många dagar är lika varandra, dvs att jag sitter framför datorn eller är i möten. Vad jobbar ni med, jag är så nyfiken på vad ni gör om dagarna? Ni kanske är hemma med kids, är sjukskrivna eller jobbar som astronaut.

Berätta!! img_2186.jpg

 

19 comments
 • Jag jobbar på förskola, har lunchrast nu när jag kikar in på din blogg 🙂

 • Själv jobbar jag på kontor med ekonomi, så det blir många timmar framför datorn för mig med..

 • Jag jobbar inom företagshälsovård träffar massa spännande människor varje dag , och de älskar jag dessa möten med människor ! Och sen jobbar jag även med administration på en Plastikkirurgi klinik!!!!!!

 • Tar drogtester å har rådgivningar

 • Jag jobbar som op usk på Akademikliniken ?och så förmedlar jag hästar ( hingstar )från Spanien!

  • Spännande med hästarna, hur fungerar det? är det att du typ förmedlar hingstar som är bra till köpare? Du får lov att skratta nu, haha!! Jag är helt off när det gäller hästvärlden. Gillar dock att rida 🙂

 • Jag är både mammaledig med min 5-månader gamla son och driver min egen verksamhet inom mammaträning (även personlig träning) ??‍♀️?
  Det bästa av två världar!

  • Härligt, jag har också alltid kombinerat mammalivet med jobbande 🙂 Precis som du säger, det bästa av två världar!

 • Jag jobbar som sjökapten och vi ligger just nu till ankars i Rio de Janeiro. Idag gick jag upp klockan 5 (4a timmars tidsskillnad) för att ta in båten till ankringsplatsen. I morgon skall jag in till land för ett möte. Är inte så glad för det då Rio lyder under military invention, militären har tagit över kontroll över staden då våld, rån och mord har ökat något väldigt.

 • Jag jobbar som sjuksköterska inom cancervården. Jag brinner för att jobba med cancerpatienter och tycker det är enormt givande och tacksamt jobb. Visst är det tungt ibland om det ex är en ung människa mitt i livet med familj och barn som är döende i cancer. Snacka om att uppleva kontraster i livet och på jobbet. Jag gör nytta/skillnad för mina patienter varje dag på jobbet. Oslagbar känsla!!!

  • Jag blir helt rörd av din insatts, måste vara ett jobb som tar mycket på psyket? Jag hade nog inte varit stark nog att kunna klara det, så beundransvärt det du gör!!

 • Jag jobbar som advokatassistent på en relativt stor advokatbyrå. Har väldigt många arbetsuppgifter och ingen dag är den andra lik. Framförallt sitter jag i receptionen, svarar i telefonen, bokar in möten och tar in nya ärenden. Jag älskar verkligen kontorsjobb! ? ?
  Kram ?

Leave a Reply

Emelie Walles AB