SNART ÄR JAG I HAMN

150 150 emeliewalles

Det är väldans kontraster i Sverige just nu, utanför mitt kontorsfönster i söder så strålar solen och inte en snöflinga så långt ögat kan nå och många av mina vänner och kollegor i Sthlm har snöstorm. Tur jag inte bor i Sthlm, jag vill inte ha snö!!

Idag är en “Fixa Emelie dag” jag ska strax iväg och fixa naglar och fransar, så skönt. Men först så blir det jobb på kontoret. Jag har börjat få bättre och bättre rutin på mina morgnar. Nu är jag uppe kl 8.00 och är nere på kontoret senast 9.00. Det känns väldans bra. Jag vill försöka ta en timme till dvs att jag går upp 7.00 och är igång 8.00, sakta men säkert är vi snart i hamn med att Emelie är en morgonmänniska, haha!

Jag gör även mig i ordning varje dag innan  kontoret de dagar jag jobbar på mitt egna kontor, även fast jag inte hade behövt. Men jag kan inte glida omkring i pyjamas hela dagarna, känns bättre att få på sig kläder och göra sig i ordning inför dagen. Inte så att jag sitter i kostym, men inga mjukis får komma in på kontoret längre, haha!

Outfit Love Forever 

Processed with VSCO with kp9 preset

Processed with VSCO with kp9 preset

Processed with VSCO with kp9 preset

Processed with VSCO with kp9 preset

Processed with VSCO with kp9 preset

Processed with VSCO with kp9 preset

Emelie Walles AB