HEMMA HOS OSS -BILDER

150 150 emeliewalles

Jag har gjort om hemma lite, men främst i sovrummet och i vardagsrummet, det tar sin lilla tid att inreda vår våning! Att flytta till dubbelt så stort kräver ju lite ny inredning.

I samarbete med Jotex så har jag klickat hem lite nytt, de har så bra priser på sina produkter och man hittar verkligen det där lilla extra som gör att heminredningen blir snygg. Till soffan i vardagsrummet så ville jag skapa lite mer färg och värme så puderrosa är nya favoriten. Det började med kuddar sedan kände jag att en pläd behövdes för att fånga upp färgen, så denna klickade jag hem.

emelie walles

Emelie walles
På bordet i vardagsrummet så älskar jag att ha blommor, jag har letat länge efter en maffig vas att ha och hittade denna som var så fin!!
emelie walles

emelie walles

Det blev även en ljusslinga, den är så mysig att ha tänd på kvällen när man kollar på film, blir lagom ljus med lite levande ljus till det. Jag älskar när det är mysigt och dessa små detaljer hjälper till. Vårt vardagsrum är ganska stort, tror det är 75 kvm så det är inte det enklaste att göra mysigt, man vill inte känna att man sitter en sal om ni förstår.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I hallen som är vid vår ytterdörr på nedanvåningen så klicka jag hem en ny hallmatta (jag såg att den jag beställde i samma färg var slut, men ni hittar samma här i en annan färg). En som tåler att barnen går in med skorna, fast än man inte ska det.. Men de verkar glömma det väldigt ofta, haha 😉 Tycket den passade bra in och fångade upp det svarta bordet jag har i hallen.

I sovrummet så blev det ganska mycket nytt! Jag har nästan bara kort med vita påslakan de sista åren men börjar känna att det inte alls är snyggt längre (enligt mig då) jag vill ha en lite mysigare känsla och jag tycker att det är svårt att skapa det med vitt. Så dessa ljusgråa påslakan klickade jag hem, så härliga att sova i och för båda blev priset 398kr, galet billigt!! De finns i flera olika färger.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Processed with VSCO with f2 preset

Det blev även nya kuddar i sängen för att fånga upp det gråa, så jag klickade hem två stycken tre-pack av dessa sammetskuddar, härlig kombination av färger som passar in till de nya färgerna.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Jag klicka faktiskt hem ett nytt täcke också, jag fryser alltid och älskar tjocka täcken och jag har haft mitt gamla i några år och det var med dun och jag vill gärna inte ha det.. Så när det fanns ett varmt täcke utan dun för bara 449kr så kunde jag inte hjälpa att slå till. Så nöjd, det är verkligen varmt! Det tog ett tag att fluga upp det dock, det kom i en vakuumförpackad påse så det var ju typ platt när jag packade upp det, haha. Fönsterkarmarna i sovrummet fick sig också lite nytt, det blev silvriga krukor som jag tyckte var fina 🙂

Processed with VSCO with f2 preset

Även så fina uggle-lampor, jag älskar dom!! dom är så fina och passar perfekt in i sovrummet, till det så blev det även ett dekorativt ekollon!

Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vid tv:n så hittade jag denna fina lyktan, den är så vacker när man tänder den på kvällens. Ljuset som strålar från den är magiskt, jag älskar levandes ljus och har det överallt. Simon tror bestämt att jag är beroende av doftljus, men jag älskar när det doftar gott i hemmet. Jag är ju en sån person som alltid har städat, så bilderna här är faktiskt så som det alltid ser ut hos oss. Jag får ro av ett städat hem, jag blir sjukt stressad om det är ordning kring mig och det gäller allt..

Processed with VSCO with f2 preset

2 comments
  • Snygg inredning! Jag gillar oxå doftljus och försöker tända dem varje kväll. Bor ni i en bostadsrätt eller hyresrätt? Trivs ni i området där ni bor i nu? Slottsstaden? Ligger det centralt i Malmö? Själv bor jag i Sthlm, i Solna. Mvh Daniella

  • Jättefint 😙

Leave a Reply

Emelie Walles AB