SVÅRSLAGEN KÄNSLA

150 150 emeliewalles

Godmorgon, så skönt med sovmorgon!! Jag behövde ta igen lite söm så nu känner jag mig som  en ny människa 🙂

Det är härligt när man känner energin inom sig, jag älskar den känslan!! Nu på morgonen har jag käkat frukost i sängen, jobbat och druckit kaffe.

Solen skiner in från fönstren i sovrummet och jag njuter av livet. Ibland ska det inte mycket till för att man ska känna att livet är härligt, ljudet av glada barn som leker, kaffe, sol som strålar och datorn i knät.

Det är just detta jag menar med att jag har hittat till en plats i livet där jag kan se glädjen i det enkla och det är oftast det som betyder mest. Nästa helg vaknar jag på ett lyxhotell i Marocko, men känslan av denna morgon är svårslagen om jag ska vara ärlig. Jag behöver inte mycket för att känna lycka, enkelhet och vardag är det bästa jag vet, det var det jag saknade när jag var liten. Alla kan vi köpa resor, prylar etc. men det skapar inte den genuina lyckan av livet det är bara en bonus! 19dfdafd-76c2-4af9-94f9-a647e4695100.jpg

 

 

 

 

Emelie Walles AB