OMG!! JAG HAR GÅTT OCH BLIVIT BLOND!

150 150 emeliewalles

Nu har jag och Nathalie på Hårstudion i Trelleborg kört på ett tag med vårt projekt “Emelie ska bli ljus” och nu ä vi nästan i hamn! Mitt hår är inte riktigt så samarbetsvilligt och det tar sin tid innan de vill som jag vill om man säger så. Planen är inte att jag ska bli platina blond, absolut inte, heller inte grå blond eller vad det heter. Utan målet är en naturligt ljus färg med en mörkare botten.

Men det är ju galet stor skillnad nu på håret än vad det var sist 🙂 Så nu har vi fått sätta i nytt Hairtalk hår som är ljusare i färgen, jag bara älskar mitt långa tjocka hår som skapas med Hairtalk. Det är ett fantastiskt hår som inte känns tungt att ha i trotts att jag har mycket och längsta längden på håret i.

Så här såg mitt hår ut innan vi färgade och efter mitt löshår var i. Jag har en miljon längder i håret så att löshåret flyter bra in, så ni inte får hjärtinfarkt när ni ser mitt riktiga hår. Det är tunt i längderna så att det inte blir en tjock kant som syns när man sätter i löshåret.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu när vi var klara så ser min nya hårfärg ut såhär, det är så stor skillnad! Jag trivs jättebra, det är kul med förändring, jag har varit mörk väldigt länge och kände för något nytt 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Emelie Walles AB