KVALITETSTID MED MANNEN

150 150 emeliewalles

Efter ett underbart dygn på Stenungsbadens Yacht Club känner jag mig riktigt utvilad. Vi kom dit igår och direkt efter att vi checkade in så gick jag upp för en 50 minuters helkroppsmassage. Det var så skönt och välbehövligt. Det är en sådan lättnad efteråt när hela kroppen fått sig en genomgång.

CPH 27 CPH 18 CPH 21 CPH 16

Efter det mötte jag upp Simon och vi njöt på Spa avdelningen i några timmar, det fanns både varma utomhuskällor (min favorit), och pooler inomhus. Även olika bastu fanns på spa:t, riktigt trevligt och vi gjorde en sparitual med olika produkter som vi använde på de olika stationerna.CPH 67

CPH 75 CPH 73 CPH 39 CPH 69 CPH 72 CPH 70

Vi passade också på att beställa in smoothies och en grönsaksplanka på spa:t. Det var galet gott 🙂

CPH 60 CPH 80 CPH 77

Efter spaupplevelsen så gick vi upp på rummet som var så fint det var en magisk utsikt, fräscht och det fanns allt man behövde för en riktigt bra hotellvistelse.

CPH 9 CPH 8 CPH 7 CPH 10 CPH 11På kvällen avnjöt vi en god 3-rätters middag, restaurangen var så mysig, trevlig personal. Maten var riktigt bra, både min och Simons, vi har ju onekligen olika smak  i mat, haha.. 

Emelie Walles AB