JAG SKA TILL MAROCKO

150 150 emeliewalles

På lördag så flyger jag ner till Marocko på en press resa för att njuta, upptäcka och ta del av ett land som jag faktiskt inte besökt sedan tidigare. Vi ska flyga business class ner, så skönt 🙂  Jag flyger dock upp på morgonen från Malmö till Sthlm för att möta upp de andra som ska med så jag får mig en kortare flygning innan vi kliver ombord på Royal Air Maroc.

Väl i Marocko har vi ett fullspäckat schema och vi ska bo på 3 hotell på olika destinationer, samt ska vi på en hel del utflykter för att få se så mycket som möjligt av landet när vi är där. Vi ska även åka till Marrakech som jag länge velat åka till så det ska bli så kul. Jag kommer såklart ta massor med bilder och vem vet kanske dyker det upp en vlogg därifrån, jag är så dålig på att vlogga frekvent, sorry!

Det ska bli så skönt och jag längtar så efter att få lite sol på mig, det känns skönt att våren bjuder på flera soldestinationer för när jag kommer hem så är det bara två eller tre veckor kvar tills jag tar med mig hela familjen ner till Grekland för en veckas mys. Sedan väntar Abu Dhabi om allt går enligt planerna i mitt pressade schema.

Marrakech3 rooftop-maison-hotes-the-source-marrakech tour_img-331933-148

 

1 comment
Leave a Reply

Emelie Walles AB