FÄRGER, JAG ÄLSKAR DET!

150 150 emeliewalles

När jag var yngre var jag en typisk tjej som gärna klädde mig i svart och garderoben bestod nästan bara av svarta kläder. Jag är så glad att jag släppt det, om jag ska vara ärlig så består fortfarande garderoben av mycket svart men jag älskar att blanda upp det med färger.

Denna byxdressen älskar jag, inte bara det att den är underbart grön, den har även blomma på sig, i love it!

Jag försökte tänka efter vad mina favorit färger på kläder just nu är och jag måste nog säga pastellfärger, jag har varit på jakt efter en kostym i rosa ett tag, men alla jag klickat hem eller provat har inte suttit snyggt på dig 🙁 Så jakten fortsätter på mitt måste i vår!

Vilka är era favoritfärger på kläder? IMG_1665 IMG_1667 IMG_1670 IMG_1671 IMG_1675

Emelie Walles AB