ETT LIV I JAKT PÅ PENGAR

150 150 emeliewalles

Morgonpeppen är på topp, jag har haft en galet produktiv morgon. Då blir man sådär extra nöjd med sig själv, jag är ju inte känd för att vara produktiv på morgonen, men mitt projekt går sakta men säkert framåt. Klockan är nu 10.00 och jag är på kontoret. Innan jag kom till kontoret idag så har jag fått i en maskin tvätt, vikt gårdagens tvätt, bäddat alla sängar, tömt diskmaskinen, städat undan efter morgon kaosen, lämnat Winston på förskolan, varit ute på en kort promenad för att fylla på med syre i hjärnan och betat av mailen. För en annan låter detta kanske inte så mycket, men för mig som inte ens vetat vad jag heter innan kl 10.00 så är detta grymma framsteg.

Igår publicerade jag en magisk bild på Instagram, ni glömmer föresten inte att följa mig där va? @emeliewalles.se

Kvällar som dessa är magiska! Som jag sagt många gånger, det är minnen som förgyller ditt liv, pengar kan du inte plocka med dig ner till graven. Du ska såklart ha pengar som en trygghet och alltid ha ett ekonomiskt tänkande, men lev inte ett liv i en jakt på pengar. Upplevelser och minnen med de du älskar gör dig rik!! Var alltid ärlig mot dig själv, följ ditt hjärta och glöm inte att livet är inget vi kan styra över, det händer! Men vi kan påverka det med val, inställningar och hårt arbete mot våra mål. Men ha alltid i huvudet att vi inte kan styra livet, så vi måste leva livet riktigt ordentligt när vi har chansen för vi vet aldrig vad morgondagen ger.

Ja, ni hör ju att peppen är på topp idag, det kanske alltid har bott en liten morgonmänniska i mig trotts allt 😉

IMG_3268 2

 

Emelie Walles AB