3 STEG FÖR ATT NÅ FRAMGÅNG

150 150 emeliewalles

Måndag babes, bästa dagen på veckan, dagen då peppen är på max!

Det är en speciell känsla när man vaknar på måndagmorgon och veckans planering ligger helt orörd och en vecka med nya möjligheter väntar på en. Veckan som ni vet är lite kortare än vanligt för mig, nu börjar en intensiv period med resor varje vecka fram till juni. Det blir tufft, men så länge jag håller mig till mina rutiner så går det, det är många som undrar hur jag både orkar och hinner med och det finns 3 viktiga punkter i mitt liv för att jag ska kunna pressa mig så som jag gör.

  1. Min sömn, jag tummar sällan på min nattsömn. Det är viktigt att vara utvilad för att kunna tänka klart, alla behöver olika mycket sömn, jag fungerar bäst mellan 7-8 timmar/natt. Jag kräver ganska mycket sömn. Sömn är väldigt individuellt, känn efter vad som är bäst för din kropp.
  2. Mat, min största utmaning i livet, jag är inte född med en “hungergen”, jag går så lätt upp i det jag gör att jag varken känner hunger eller törst. En svaghet som jag på senare dagar försökt bemästra. Kroppen behöver sitt bränsle och behöver fyllas på regelbundet för att fungera som bäst. Sockerras är inte bra, jag vill alltid känna att jag har full kontroll under dagen och inte påverkas av min hunger. När jag inte äter blir jag negativare, mycket hetsigare i mina möten och tålamodet är inte där det bör vara. Det är inte egenskaper som är bra när man vill ta bra beslut och prestera på topp.
  3. Träningen, kroppens egna drog! Kicken efter ett pass är bland det bästa. Träning är viktigt för så många olika anledningar. Kroppen behöver tränas för att må bra och hålla sig stark. För mig är det även ett sätt att rensa hjärna på, få ut överflödig energi för att sedan kunna sätta 100% fokus där jag vill.

Dessa 3 steg är så viktiga för att man ska nå sina mål oavsett var man är i livet, det kan vara mitt i karriären eller mitt i småbarnsåren, dessa 3 steg är grunden till all framgång. Var rädd om din kropp, den ska hålla för mycket.

Nu kör vi igång en riktigt grym vecka, glöm inte att sprida glädje, ett leende vandrar alltid och stötta alltid istället för att trycka ner, det finns en plats för alla du behöver inte ta den genom att trycka ner någon annan. Tillsammans är vi starka, GRL PWR! IMG_2654 IMG_2669 IMG_2670 IMG_2679

Emelie Walles AB